SUSHI PALACE WILRIJK

SUSHI PALACE WILRIJK Sushi Palace Wilrijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Palace Wilrijk. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 8:28 eten te laat en ben er ziek van geworden. Bedorven vis?
23 mei 2022 om 17:09 Levering op tijd, sushi in tempura helemaal niet krokant, op voorhand gedaan en opgewarmd in de microgolf. Erg dun gesneden. Paar keer besteld met hoop dat er eindelijk lekker ga zijn, maar dat was de laatste keer
8 mei 2022 om 21:31 Took way to long. 1h30
6 mei 2022 om 22:31 De beste!
18 apr 2022 om 23:34 Probably the best sushi I tried. Delicious, fresh, tasty, what else? Better then others, highly recommended!
16 apr 2022 om 20:03 Lekker!!
14 apr 2022 om 21:28 Normaal gezien vinden wij het super lekker maar nu was het echt slordig en dat maakt het echt niet smakelijk. Spijtig!
14 apr 2022 om 21:11 Heel lekker gegeten, elke week ga ik er afhalen. Kwalitatief, lekker gekruid, proper en snelle service!
8 apr 2022 om 20:09 Levering was iets langer dan ik gewoon ben maar het eten was weer top!
27 mrt 2022 om 21:37 Lekker en perfect op tijd en vriendelijke bezorger!
27 mrt 2022 om 21:02 Zeer ontevreden, heb bijna 2uur gewacht en er kon zelfs geen ijsje van af of een korting.
15 mrt 2022 om 10:45 Consistent geweldig!